?>

Ryba w boczku

Ryba w boczku

Przepyszna ryba- pstrąg. W wersji obiadowej - nie co tłustszej niż zwykle, ale tak naprawdę łuszcz jest nam bardzo potrzebny, a tego czego powinniśmy się szczególnie wystrzegać to sklepowych słodyczy i łuszczy trans, które powstają podczas smażenia w głębokim tłuszczu, niezmienianym jak w restauracjach, w fast-foodach!
Na moim talerzu znalazł się pstrąg owinięty plastrami boczku i upieczony w piekarniku! Dodatkowo nadziałam go drobno pokrojonymi pomidorkami suszonymi z zalewy i 2 małymi kuleczkami mozzarelli - mega. Na pewno zrobię to podczas jakiejś rodzinnej uroczystości by zaskoczyć gości;)

Czytaj więcej...
Link dodany:
Grudzień 10, 2016
Kategoria:
Ryby
Odsłon:
188
Kliknięć w link:
54
Znaleziony na: