?>

Jak podkreślić smak grillowanych potraw?

Jak podkreślić smak grillowanych potraw?

Wakacje to czas, w którym potrawy z grilla przeżywają swój renesans. Coraz częściej na rozgrzanym ruszcie obok klasycznej karkówki, możemy znaleźć bakłażana, cukinię czy ser halloumi. Do wszystkich dań, zarówno tych klasycznych, jak i z wyszukanym twistem, idealnym dodatkiem będą produkty Krakusa. Klasyczne ogórki kiszone potrafią uzupełnić smak grillowanych potraw, korniszony o smaku czosnku podkreślą ich charakter, a chrzan doda im ostrości. To trzy znakomite sposoby na odnalezienie perfekcyjnego smaku grillowych przysmaków.
Polacy uwielbiają wyraziste smaki. Intensywny chrzan, korniszony w zalewie z czosnkiem i ogórki kiszone pasują do wszystkich dań z grilla i dodają potrawom wyrazistości. Możemy podać je zarówno, jako osobny dodatek do dania głównego, jak i składnik sałatek. Wystarczy odkręcić słoik, aby podkręcić letnie grillowanie.

Smaki letnich spotkań

Krakus od lat bezbłędnie łączy tradycję z nowatorskimi rozwiązaniami, tworząc produkty spożywcze z najwyższej półki.

Czytaj więcej...
Link dodany:
Sierpień 10, 2018
Kategoria:
Dania mięsne
Odsłon:
73
Kliknięć w link:
24
Znaleziony na: